Ekonomi och företag

Lär dig mer om kollektioner av Adidas skor

Lär dig mer om kollektioner av Adidas skor

Adidas har gett ut en rad kollektioner av skor under årens lopp. En del har blivit riktiga storsäljare medan andra har främst vänt sig till en smalare marknad. Några av de kollektioner som idag har flest Adidas skor i sitt utbud är:

Essentials

Essentials är en kategori där både löpskor, ”livsstil” och skor för skateboardåkning hittas. En basic adidas sko med de klassiska ränderna på sidorna. Utbudet är mycket stort och den kategori av skor som har flest alternativ om utbudet jämförs på Adidas hemsida.

Predator

Predator är det starka namnet inom fotbollsskor. Här finns en rad olika skor som väljs utifrån passform och egenskaper. Exempel är Predator 20.2 Firm Ground Boots och samma modell fast till konstgräs. Alla modeller har inte dubbar så som exempelvis Predator 20.1 Trainers.

Adidas anger att Predator inte bara är fotbollsskor – de ger även rätt uttryck och känsla. Att säga att man är bäst utan att kunna backa upp det är värdelöst. Då är det bättre att vara tyst. Men rätt sko, och rätt träning, ger förutsättningarna för att kunna bevisa sina kunskaper.  Det är inte bara en fotbollssko – det är ett steg framåt.

Ultraboost

Ultraboost kännetecknas av en extrem dämpning. Från början var det enbart en löparsko men många uppskattade dämpningen även till vardags. Idag går det att köpa ultraboost både till vardag, träning och walk.

Dessa finns både i modern design samt design som lyfter fram en klassisk Adidas sko. Exempel är Ultraboost Dna shoe som har utseende som den klassiska Adidas skon (vit med svarta streck) men självklart med viss uppdatering för att möta dagens estetiska önskemål.

Superstar

Superstar är en klassisk walkingsko som finns i över 30 olika färger och utseenden. Den designades från början för att passa ”basketplanen” men som med många Adidas skor har den utvecklats till att även användas i vardagen. Idag ger den ett snyggt streetintryck och kännetecknas av snäcktån som både ger en unik stil och extra hållbarhet.

Till festen, festivalen, jobbet eller promenaden? Superstar kan användas till de flesta tillfällen.

Övriga Adidas Skor – Kollektioner

  • Clima
  • RDY
  • Trefoil
  • Adicolor
  • Teamwear
  • Parley
  • Design4Training
  • Graphics
  • Classics

Läs mer om Adidas skor och de olika kategorier och tematiska inriktningar som finns tillgängliga på marknaden hos återförsäljare alternativt på Adidas egna hemsida.