Ekonomi och företag

Kontorshotell i Göteborg har ofta en inspirerande utformning

Som du säkert kan gissa dig till finns det många fördelar med att hyra kontorsplats på ett kontorshotell i Göteborg. Däremot kanske du inte riktigt kan lista ut vilka vissa av dessa fördelar är. Till exempel syftar vi på den inspirerande utformning som flera av kontorshotellen i staden har. Läs vidare för att få reda på vilka de övriga fördelarna är!

4 stora fördelar med kontorshotell i Göteborg

Till de främsta fördelarna med denna lösning hör att du:

  • Slipper bry dig om själva fastigheten. Om du hyr en egen kontorslokal tvingas du hantera en hel del arbetsuppgifter som har med själva fastigheten att göra. Till exempel är det din uppgift att försöka få tag i fastighetsbolaget om det skulle uppstå något akut problem i lokalen. Det kan till exempel röra sig om ett rör i badrummet som går sönder eller ett problem av något annat slag. Detta åtagande kan ofta stjäla en hel del tid, energi och i slutändan pengar från din kärnverksamhet. Allt detta slipper du när du hyr in dig på ett kontorshotell i Göteborg.
  • Hyr in dig i en klokalen med en inspirerande utformning. En sak som kännetecknar många av kontorshotellen i staden är att dessa vanligtvis har en inspirerande design. De är helt enkelt byggda och utsmyckade med detta i åtanke. Vad detta innebär för dig och ditt företag är att företaget ser mer professionellt ut. Kunder och andra intressenter som kan tänkas besöka er på plats kan hänföras av hur fint ert kontor är.
  • Får tillgång till en rad olika faciliteter. En annan stor fördel med denna lösning är tillgången till viktiga faciliteter. När du hyr en kontorsplats istället för en hel lokal får du bland annat tillgång till konferensrum att hålla viktiga möten i. Dessutom finns det även flera andra slags faciliteter som gör att du och dina medarbetare kan fokusera på er kärnverksamhet istället för på allt runt omkring denna.
  • Får en flexibilitet och skalbarhet. Ytterligare två viktiga faktorer som gör att många företag väljer denna lösning är flexibiliteten och skalbarheten. Dessa faktorer är hörnstenar i många moderna företag. Det ska helt enkelt finnas möjligheten att jobba på distans men även att kunna komma in till kontoret och arbeta. En kontorsplats i ett delat utrymme ger er en flexibilitet och skalbarhet som en egen lokal aldrig kan matcha.