Ekonomi och företag

Skönhetsbehandlingar – Vad kan Stockholm erbjuda?

Skönhetsbehandlingar – Vad kan Stockholm erbjuda?

I Stockholm hittas de flesta vanliga, och ovanliga, skönhetsbehandlingar. Här finns allt från det lite mer udda fiskmassagen där fiskarna ska äta upp död hud till smycken som sätts på tänder. Ett axplock visar att man kan hitta det mest vanliga – och ovanliga.

Tandimplantat

Det är tandläkare och tandspecialister som du ska gå till om du söker efter tandimplantat i Stockholm. Beroende på om detta sker av estetiska eller medicinska skäl kan kostnaden hamna på sjukvården eller dig som kund. Det är däremot inte alla som kan få inplantat vilket bland annat beror på ålder. Om man fortfarande växer väljs inte detta alternativ. Vid frågor – Kontakta en tandläkare eller läs mer om tandimplantat i Stockholm på deras hemsidor.

Fiskpedikyr

Fiskpedikyr är relativt ovanligt och erbjuds enbart i ett par städer i Sverige. I korthet handlar det om att man stoppar ner fötterna i hinkar med mycket små fiskar. Dessa fiskar livnär sig på död hud vilket gör att de sätter sig fast på fötterna. I och med att de är så små kommer det inte upplevas som att de biter något dvs. någon smärta uppstår inte.

Behandlingen jämförs ibland med att ha fötterna i ”kolsyrat vatten”. Detta utifrån att det bubblar och påverkar fötterna.

Tandsmycken

Varför inte sätta smycken på tänderna när man likväl kan ha dem i öronen, ögonfransen eller som piercing i tungan? Ett smycke som minst sagt drar till sig blickarna när man pratar eller ler.

Det kan upplevas enkelt att bara klistra fast ett smycke men det bör man absolut inte göra. En tandläkare i Stockholm påpekar med tydlighet att dessa smycket alltid bör monteras av en tandläkare. Risken är annars stor att man själv skadar tanden vilket i längden kan skapa ett betydligt större ingrepp. Detsamma gäller att ta bort smycket. Det är inget man bör göra själv utan det ska alltid ske av en tandläkare.

Önskar du ett tandsmycke, få fötterna utsatta för fiskar eller få tandimplantat i Stockholm? Tre av de lite mer udda skönhetsingreppen som finns att välja på. Av dessa tre kan självklart inplantat även ske av rent medicinska skäl vilket inte gäller för peeling och tandsmycken. Kom ihåg – prata alltid med tandläkare om du planerar göra något med tänderna.